KiyOh klantenbeoordelingen

 
Mario DSNieuws archief van Mario DS
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Winkel is heropend!
Wibert Huberts
Onze winkel voor de Nintendo DS is weer open!

We hebben al weer een aantal producten online gezet maar zijn nog niet toegekomen aan alle titels. Dus we hebben nog meer.

We hebben veel producten in prijs verlaagd! We hopen dat je onvergetelijke spelervaringen mag beleven met onze DS koopjes!

Onze voordelen:
- Lage prijzen!
- Achteraf betalen mogelijk!
- Op werkdagen besteld voor 18.00u is morgen in huis!

Neem een kijkje in onze Nintendo DS Winkel!
Lijn
Afbeelding voor Eerste inzendingen staan online!
Wibert Huberts
Met dank aan Snake hebben we de eerste inzendingen online en het All-in-1 systeem getest! Vanaf nu kun je afbeeldingen, beoordelingen, tips, etc toevoegen aan de website.

Weet jij veel van de Nintendo DS spellen af? Dan hoop ik dat je mee doet met de pagina's vullen met alle informatie! We belonen je weer met geld.

We missen nog veel afbeeldingen van de spellen. We gaan hard aan de slag met de afbeeldingen van de laatste doosjes en we willen ook weer banners gaan toevoegen. Ook moet de DS winkel zo snel mogelijk weer snel online!
Lijn
Afbeelding voor Start vernieuwing Mario DS
Wibert Huberts
Mario DS vernieuwd! Deze website wordt nieuwe stijl!

Op 9 september zijn alle GameBoy Advance games verhuisd naar MarioGBA.nl. Nu is Mario DS aan de beurt om beter te worden!

Ik ben nu hard aan het werk de website goed te krijgen, dus wacht nog even met bestellen, inruilen of informatie toevoegen. Ik houd jullie hier op de hoogte!

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5